Proslave

Restoran „Hamburg“ je pravo mesto za okupljanje rodbine i prijatelja. To je toplo, prijateljsko mesto u kome može uživati u svadbenom slavlju sa smeštajnim kapacitetom do 250 osoba.

Restoran „Hamburg“ zadovoljava sve zahteve od luksuznog enterijera, modernog stila, parkinga, cene, moderne kuhinje, svetlosnih efekata, prelepe dekoracije.

Konobari, kuvari i ostalo osoblje su vrlo prijateljski raspoloženi. Sva pažnja je usmerena na želje klijenata kojima pristupamo uvek individualno.

Prostor je klimatizovan centralnom klimom koja podjednako rashlađuje sve delove sale. Svi Vaši gosti će biti zadovoljni i osećaće se prijatno.

Svaku proslavu koju organizujemo prilagođavamo Vašim željama i potrebama. Sami birate svoj meni.Nudimo Vam nekoliko vrsta univerzalnih menija, ali smo otvoreni i za sve Vaše želje i predloge. Postoji veliki izbor najkvalitetnije hrane, od hladne zakuske, do gotovih jela i jela sa roštilja. Meni je potpuno uklopljen prema konceptu proslave koju organizujete. Hrana koja se služi uvek je sveža i kvalitetna.

Uz bogatu trpezu naravno, treba i da nazdravite. Veliki izbor originalnih bezalkoholnih i alkoholnih pića će doprineti užitku uz vaše jelo.

Svečanoj atmosferi će doprineti i presvlake za stolice, ukoliko se za njih odlučite. Postoji i mogućnost organizovanja raznobojnih aranžmana sa balonima kao i „candle light“ atmosfere.

Svi Vaši gosti imaju obezbeđena parking mesta što je odlična stvar kada kod nas organizujete proslave. Izaberite ambijent gde ćete najlepše trenutke zabeležiti na fotografijama ili kraj bazena uz zalazak sunca, ili na zelenom travnjaku pored četinara.

Kako bi Vaši gosti bili opušteni i veseli, možemo obezbediti sobu za odmor za malu decu i bebe. Postoji i mogućnost smeštanja Vaših gostiju pod veoma povoljnim uslovima, dok je za mladence nakon uzbudljivog dana obezbeđeno besplatno noćenje u sobisa đakuzi kadom.

Vaši gosti biće impresionirani vrhunskim doživljajem i verujte, dugo ga prepričavati. Vaša će proslava biti posebna i drugačija od ostalih zato što svaki događaj planiramo sa posebnom pažnjom. U "Hamburgu" Vam je to zagarantovano uz pomoć tima profesionalaca koji daju svoj maksimum.

Za sve dogovore, možete se obratiti telefonom na broj 026 / 618 887 ili doći lično.